Ce este sediul social?

Sediul social al unei societati comerciale reprezinta sediul principal unde firma figureaza si locul oficial de comunicare al actelor si corespondentei. Activitatea se poate desfasura si in alt loc (direct la client, punct de lucru), nu exista nicio obligativitate pentru desfasurarea activitatii in acest sediu.

Gazduire sediu social in Kubix

Kubix va ofera cea mai buna solutie pentru gazduirea sediului social. Fie ca afacerea dumneavoastra este la inceput sau are deja o vechime considerabila pe piata solutia noastra de gazduire sediu social se va potrivi perfect.

Informatii suplimentare

Prin achizitionarea solutiei noastre puteti deveni platitor de TVA si va puteti lua grija de la expirarea sediului. Dorim sa va fim partener pe termen lung! Firma dumneavoastra poate fi domiciliata chiar acum in sectorul 3, Bucuresti.

Rezervati chiar acum un spatiu in proiectul nostru!

Oferta noastră

Oferim spre închiriere spaţii partajate într-o clădire de birouri din sectorul 3, Bucureşti. Găzduire sediu social la adresa biroului. Redirecţionare corespondenţă.

Cat costa?

39 euro/luna

Preţul este final, nu se adaugă TVA.
Contractele se fac pe un an sau doi, cu plata în avans la semnare. La contractul pe un an beneficiaţi de două luni gratuite! Contractele pe doi ani beneficiaza de cinci luni gratuite. Se mai percepe o garanţie în valoare de 149 euro care se returnează la finalul contractului.

Contact